Založ si blog

10 NAJLEPŠÍCH HOTELOV PRE RODINY S DEŤMI NA MALORKE

Láka vás predstava rodinnej dovolenky na Malorke? Gratulujeme k skvelému výberu! Letoviská na najväčšom z Baleárskych ostrovov ponúkajú jedinečnú kombináciu turistických atrakcií, príjemnej atmosféry, širokých piesočnatých pláží, slnkom vyhriateho mora, vynikajúcej kuchyne a hotelových rezortov, v ktorých sa malí cestovatelia budú cítiť ako v raji.

  1. Zafiro Can Picafort 4*, Can Picafort

Radostný detský smiech vás privíta vo veľkoryso riešenom hotelovom komplexe, ktorý sa nachádza len 700 metrov od krásnej piesočnatej pláže Playa de Muro. Okrem bielych pláží s pozvoľným vstupom do mora je Can Picafort obľúbený aj vďaka mnohým možnostiam zábavy. Samotný rezort ponúka množstvo zábavy. Rozsiahly bazénový komplex zahŕňa detské brodítko, aquapark, vírivku a moderné detské ihrisko. Animačný tím sa postará o nevyhnutnú mini diskotéku, maľovanie na tvár, detský aqua aerobik a boj s vodnými balónmi. Čerešničkou na torte sú priestranné a vzdušné apartmány, v ktorých je dostatok miesta pre každého člena rodiny. Sladkou bodkou je samoobslužný detský bufet so širokou ponukou nápadito servírovaných zdravých jedál a pestrým výberom medovo-sladkých dezertov.

Zafiro Can Picafort

2. Iberostar Alcudia Park 4*, Playa de Muro

Za dlhodobou obľúbenosťou tohto hotela, ktorý v roku 2018 prešiel kompletnou rekonštrukciou, stojí nielen jeho veľmi atraktívna poloha v blízkosti jednej z najkrajších pláží Mallorky a živej prímorskej promenády, ale aj vysoká kvalita služieb. Zábavu na pláži, nápadité animačné programy, prvotriednu kuchyňu, detský bazén so šmykľavkami a toboganmi a nekonečné hodovanie môžete striedať s návštevou prírodného parku s’Albufera, kde vás okrem nedotknutej prírody prekvapí aj nevídané množstvo vzácnych kvetov a zvierat.

Iberostar Alcudia Parc

3. Iberostar Ciudad Blanca 4*, Alcúdia

Elegantný rezort s veľmi pokojnou atmosférou sa nachádza len 5 km od historického centra mesta Alcudia. Starostlivo vyškolené animačné tímy organizujú každodenné zábavné programy prispôsobené rôznym vekovým skupinám. Deti vo veku od 4 do 7 rokov sa môžu hrať v džungli, školáci vo veku od 8 do 12 rokov si môžu vychutnať svet pod morom a športovo založení tínedžeri si môžu užiť lekcie veslovania, loptové hry, cvičenie jogy alebo moderné fitnescentrum. Návšteva hotelových reštaurácií, ktoré sú známe svojou prvotriednou kuchyňou, je nezabudnuteľným zážitkom. Vítaným spestrením môže byť výlet loďou pozdĺž pobrežia, počas ktorého môžete pri troche šťastia zahliadnuť kŕdle skotačiacich delfínov.

Iberostar Ciudad Blanca

4. Hipotels Coma Gran 4*, Sa Coma

Ak dávate prednosť apartmánom s vlastným stravovaním a zároveň túžite po službách moderného hotelového rezortu, potom je pre vás Hipotels Coma Gran tou správnou voľbou. V starostlivo udržiavanej záhrade na vás čaká detské brodítko s vodnými atrakciami, priestranné detské ihrisko a športové ihrisko. V tesnej blízkosti ubytovania sa nachádza dlhá piesočnatá pláž s veľmi pozvoľným vstupom do mora, ktorá je ideálna na stavanie hradov z piesku. Malí aj veľkí milovníci zvierat si prídu na svoje pri návšteve safari Reserva Africana, ktorého súčasťou je aj malá zoologická záhrada. Jazda autom alebo vlakom medzi voľne sa pohybujúcimi stádami antilop, žiráf, pakoňov a gaziel bude vrcholom vášho pobytu.

Hipotels Coma Gran

5. Globales Bouganvilla & Splashworld Waterpark 4*, Sa Coma

Ak sa väčšina vašich rodinných dovoleniek dostane do bodu, keď sa márne snažíte presvedčiť svoje ratolesti, že okrem vodného sveta sú v rezorte aj iné atrakcie, potom vám poďakujú za výber tohto hotela. Letovisko San Lorenzo de Cardassar, ktoré sa nachádza neďaleko turistami vyhľadávaného letoviska Sa Coma, ukrýva raj pre všetkých milovníkov vody, letovisko s najväčším aquaparkom široko-ďaleko ich poteší množstvom šmykľaviek, tobogánov, vyhrievaným detským bazénom, štýlovým ihriskom a oddychovou zónou. To všetko uprostred veľkých, starostlivo udržiavaných záhrad. Hlad po nekonečných vodných hrách môžete ukojiť v jednom z barov s občerstvením. Ak vás unaví divoká jazda na vode, môžete zmeniť prostredie a zahrať si tenis, stolný tenis, užiť si hodinu jogy alebo si požičať bicykel a vydať sa na jazdu pozdĺž pobrežia.

Globales Bouganvilla

6. Viva Cala Mesquida Resort & Spa 4*, Cala mesquida

Zátoka s krištáľovo čistou vodou a pozvoľným vstupom do mora pre malých výletníkov a menej skúsených plavcov a panoráma ako z lesklej obálky turistického sprievodcu. Viva Cala Mesquida Resort & Spa je destináciou pre skúsených cestovateľov, ktorí okrem krásneho mora a prvotriednych služieb hľadajú aj autentickú atmosféru. Po porcii zábavy, animačných programov, vodných hier, relaxačných procedúr, skvelého jedla a oddychu na pláži sa môžete prejsť príjemným centrom malebného letoviska s tradičnými kaviarňami, obchodmi so suvenírmi a štýlovými reštauráciami.

Viva Cala Mesquida resort

7. Viva Blue & Spa 4*, Playa de Muro

Oddych, šport a more zábavy pre malých aj veľkých je hlavnou témou, ktorá vás bude sprevádzať počas celého pobytu v tomto modernom rezorte. Komfortne zariadené rodinné izby s kapacitou až 6 osôb ponúkajú úchvatný výhľad na pláž Playa del Muro a prírodný park S’Albufera. Od úsvitu do západu slnka si môžete vychutnať širokú škálu športových aktivít. Príjemné prímorské podnebie je ako stvorené na hodiny aqua aerobiku, bicyklovanie, plávanie v bazéne a v krištáľovo čistých vodách Stredozemného mora. Deti všetkých vekových kategórií sa môžu tešiť na pestrý animačný program vrátane obľúbeného maľovania na tvár, športových hier, tanca a lekcií varenia.

Viva blue & spa

8. Hotel Condesa 4*, Playa de Alcudia

Tento veľmi obľúbený hotelový rezort, ktorý sa nachádza len 70 minút jazdy od letiska, ponúka okrem krátkeho transferu aj množstvo príjemných prekvapení. Poloha priamo na dlhej piesočnatej pláži, polpenzia formou bufetu vrátane vína alebo vody, svetlé izby zariadené v elegantnom minimalistickom dizajne, priestranný bazén, detské brodítko s vodnými atrakciami, moderné detské ihrisko, bohatý animačný program pre deti aj dospelých a poloha v blízkosti plážovej promenády spájajúcej letoviská Puerto de Alcúdia a C’an Picafort.

Hotel Condesa

9. Hipotels Mediterraneo Club 4*, Sa Coma

Slnkom zaliata pláž priamo pri hoteli a priezračne modré vody Stredozemného mora sú dokonalým receptom na rodinnú zábavu. V rozľahlej palmovej záhrade hotela nájdete tenisové kurty, bazénový komplex s detským brodiskom a toboganmi, miniklub, relaxačnú zónu a amfiteáter, ktorý s prichádzajúcim večerom ožíva hudbou, tancom, hrami a detskými predstaveniami. V spoločnosti animátorov v Maxi klube sa deti zabavia na skákacom hrade, naučia sa vyrábať zvieratká z balónov a pokúsia sa nájsť pirátsky poklad. Super Mega klub pripraví pre starších žiakov výlety na zaujímavé miesta v okolí, športové zápasy a hodiny varenia alebo španielčiny. Klub pre tínedžerov vzbudí v srdciach vašich najmenších lásku k cvičeniu. Hobby klub poteší malých aj veľkých nadšencov ručných prác a pomôže rozvíjať ich kreativitu. Bohato prestreté bufetové stoly vás presvedčia o tom, že španielska kuchyňa je veľmi rozmanitá.

Hipotels Mediteraneo Club

10. Jutlandia Family Resort 4*, Santa Ponsa

Skvelé miesto pre detské šantenie a záruka prvotriednych služieb, atraktívnej polohy a krátkeho času presunu, ktoré potešia najmä rodičov. V Santa Ponse by ste len ťažko hľadali letovisko, ktoré lepšie spĺňa vysoké nároky na bezstarostnú rodinnú dovolenku. Novo zrekonštruované apartmány s vlastným stravovaním ideálne na prípravu chutného občerstvenia, priestranná záhrada s detským ihriskom a detským bazénom, herňa pre najmenších cestovateľov a široká piesočnatá pláž na dosah. Milovníci golfu si užijú 3 moderné golfové ihriská a celá rodina si vychutná večerné prechádzky po rušných uliciach letoviska spojené s ochutnávkou najlepšej smotanovej zmrzliny.

Jutlandia family resort

Náš tip:

Personalizovaný last minute newsletter podľa vašich predstáv. Chceli by ste si nechať posielať výhodné last minute dovolenky na Váš email, ale nechcete aby Vám chodili ponuky, ktoré Vás nezaujímajú? Máme pre Vás riešenie. Na našej stránke sa dozviete ako si takýto personalizovaný last minute newsletter môžete nastaviť.

Utečte pred zimou do Senegalu

11.10.2022

Senegal, klenot západnej Afriky, je doslova nabitý všetkým, čo si viete predstaviť pod pojmom dokonalá dovolenka v Senegale. Táto exotická krajina obmývaná Atlantickým oceánom uspokojí aj tých najnáročnejších návštevníkov. Väčšina z nich sem mieri za príjemným teplým počasím, krásnymi piesočnatými plážami, divokou prírodou, skvelou kuchyňou a jedinečnými [...]

OMÁN – IDEÁLNA DESTINÁCIA NA DOVOLENKU V ZIME

20.09.2022

Než začnete premýšľať o tom, akými vianočnými darčekmi najlepšie potešíte svojich blízkych, skúste sa na chvíľku zasnívať. Predstavte si chvíle strávené pri priezračne čistom mori, príjemné letné teploty, temnú nočnú oblohu plnú tých najžiarivejších hviezd, dramatické púštne scenérie, luxusné hotelové rezorty aj všadeprítomnú vrelú atmosféru. [...]

Dovolenka v zime? Karibik je jasná voľba!

14.12.2021

Máte chuť z tej zimy na Slovensku ujsť na nejaké teplejšie miesto? Mám pre vás skvelý tip! Spravte si výlet do Karibiku. Priemerná teplota od novembra do marca sa tam pohybuje okolo 25℃, takže máte istotu, že sa na slnku neuškvaríte a zároveň si stále môžete užiť „hrátky” vo vode. V tomto období však treba brať do úvahy podmienky vstupu do jednotlivých krajín a [...]

Matúš Šutaj Eštok, Vianoce, hasiči, policajti, Štedrý deň

Policajti vo veľkom odchádzajú do civilu. Šutaj Eštok ich chce udržať tisícovými odmenam

25.04.2024 04:00

Kým financmajster uťahuje opasok, minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas) sľubuje policajtom nové finančné príspevky, ako aj valorizáciu tých, čo už dostávajú

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

travelco

Aktuality a zaujímavosti zo sveta dovoleniek

Štatistiky blogu

Počet článkov: 8
Celková čítanosť: 25082x
Priemerná čítanosť článkov: 3135x

Autor blogu

Kategórie